Здравейте, колеги. От известно време се подвизавам във форума тъй като преди почти година се сдобих с една красавица от серията, но едва сега се реших да пиша. Имам следния проблем от както имам колата нямам емблема на багажника. Не е наистина проблем, но ме дразни дупката отзад. Обикалях къде ли не и намерих в оригинален магазин за части на Алфа и ми казаха че за "скромните" 80 лв ще получа такава. Естествено не ми се даваха толкова пари за емблема. Търсих си по всякакви магазини, но нямаше. За това реших да се обърна към вас, ако на някого му се намира излишна емблема нека ми пише. Ще бъда много благодарен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Емблема за багажника
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от iv_ivanov Покажи съобщениеЗдравейте, колеги. От известно време се подвизавам във форума тъй като преди почти година се сдобих с една красавица от серията, но едва сега се реших да пиша. Имам следниа проблем от както имам колата нямам емблема на багажника. Не е наистина проблем, но ме дразни дупката отзад. Обикалях къде ли не и намерих в оригинален магазин за части на Алфа и ми казаха че за "скромните" 80 лв ще получа такава. Естествено не ми се даваха толкова пари за емблема. Тарсих си по сякакви магазини но нямаше. За това реших да се обърна към вас, ако на някого му се намира излишна емблема нека ми пише. Ще бъда много благодарен.
по принцип темата ти не е за този раздел, а за раздел "Купува". Пиши едно лично съобщение на колегата KRIS, той може да ти измисли една емблема.
ПП: Ако той няма разрови се в "Продава авточасти и аксесоари" там има няколко 33-ки на части
Успех!!!92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща
-
Първоначално публикувано от iv_ivanov Покажи съобщениеДобре колега, благодаря.
Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti
Comment
-
Първоначално публикувано от JORDANGT Покажи съобщениеИмам я.Малко е зацапана с боя,но може да се почисти и е по-добре от дупка.ПОДАРЯВАМ ТИ ЯСупер си благодаря!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от iv_ivanov Покажи съобщениеСупер си благодаря!!!
Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеКолега ако знаеш от кога се чудя чия е 33-ката дето обикаля покрей техническия.Щях да те гоня единия ден да се запознаем ама много бързо замина.
Comment
-
Първоначално публикувано от iv_ivanov Покажи съобщениеАми аз често се мяркам в ТУ (там уча и от там минавам за работа). То там съм виждал още три 33ойки едната даже често е там другите две не съм ги виждал скоро. Някой път ако кажеш може да пием кафеAlfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Първоначално публикувано от iv_ivanov Покажи съобщениеАми аз често се мяркам в ТУ (там уча и от там минавам за работа). То там съм виждал още три 33ойки едната даже често е там другите две не съм ги виждал скоро. Някой път ако кажеш може да пием кафе
Тъмно-червена Имола около 14 часа, малко след предварителния изпит по математика, на който се явих
Глася се за "Транспортна техника и технологии" и най-вероятно на есен ще сме колеги на още едно място
П.П: Абе бая техничари станахме, я бързо едно преброяване в общи приказки!1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
и делта
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеМале брато, неска едни пишлемета с едни отверки около задната ми емблема като ги видях...........полудях, иначе и аз щях да си търся сега
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеМале брато, неска едни пишлемета с едни отверки около задната ми емблема като ги видях...........полудях, иначе и аз щях да си търся сегаAlfa Romeo33 1.5 105hp 85' няма я вече
Alfa Romeo33 1.5IE 95hp 93'
Comment
-
Първоначално публикувано от marmalad Покажи съобщениене отминаха ли тия времена, когато групи "колекционери" чоплеха емблеми от колите ? да се чуди човек кво ще ги правят....
Това са някаква много лоша порода псевдо-колекционерчета.1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
и делта
Comment
-
[QUOTE=mitaka_cs;684271]Ще ги продават гадовете
Даваш много добра идея, как да ги изловимеНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment